JR Juristen

Ons Verhaal

JR Juristen

JR Juristen is sinds 2010 uitgegroeid tot een full service kantoor dat zijn cliënten op juridisch vlak bijstaat, adviseert en van dienst is.

Van het opstellen van algemene voorwaarden tot het voeren van een gerechtelijke procedure, van het opstellen van een verzetschrift tot onderhandelingen; als cliënt van JR Juristen kunt u rekenen op maatwerk en deskundigheid.

Het inschakelen van een advocaat is niet altijd wenselijk. Bovendien heeft u niet altijd recht op juridische bijstand vanuit uw rechtsbijstandverzekering. JR Juristen biedt u een passende de oplossing voor u juridische vragen.

Mr. Rogier van den Heuvel is na het afronden van het Atheneum, in Bergen op Zoom, Rechtsgeleerdheid gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Hier heeft hij de master Rechtsgeleerdheid, accent Privaatrecht, met goed gevolg afgerond. Na zijn studie in Tilburg heeft hij Italiaans recht gestudeerd in Rome aan LUISS Guido Carli.

Naast eigenaar en juridisch adviseur bij JR Juristen, is mr. Van den Heuvel als bestuursadviseur verbonden aan verschillende pensioenfondsen.

Als ondernemer begrijpt Rogier zijn cliënten. Of het nu gaat om het geven van (juridisch) advies en juridische bijstand, onderhandelen, procederen of het opstellen van een overeenkomst. Rogier zet het stapje extra dat nodig is om te komen tot het best haalbare resultaat.

mr. Rogier van den Heuvel

Gemaakt met door HUUR EEN SITE | by Let’s Brand

© JR Juristen